Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Sponsor een tehuis

4 Kinderen Tegen Een Bakstenen Muur - gen. banner

Voedsel, kleding en andere goederen. Een tehuissponsor geeft een 'thuis' aan kinderen die elders geen thuis hebben waar voor hen gezorgd wordt.  

Gebrek

Nog altijd zijn er kinderen in Oost-Europa die opgroeien in een tehuis. Door de lage overheidssubsidie is er gebrek aan alles. Via tehuissponsoring worden alle kinderen die er wonen geholpen, met extra voedsel, kleding en schoenen, dekens,  medische hulp, schoolmateriaal en hygiëneartikelen. Daarnaast worden de kinderen begeleid op sociaal-emotioneel en geestelijk vlak. Ook leren zij spelenderwijs om op een goede manier met elkaar om te gaan.

Erbij horen

Natalia Cuznir van het kindertehuis in Balti, Moldavië: "Dank u wel voor uw steun. We zijn enorm blij dat u aandacht en warmte wilt geven aan 'onze' kinderen die hier in het tehuis opgroeien zonder de liefde van hun ouders en de veiligheid van een gezin. Dat betekent veel voor deze kleine kinderen. Het geeft hen het gevoel dat ze erbij horen."

Word sponsor

Vanaf € 10,- per maand kunt u een tehuis helpen in de dagelijkse zorg voor de kinderen. Als sponsor bent u niet verbonden aan één specifiek kind, zoals bij kindsponsoring wel het geval is, waardoor het opbouwen van een relatie niet mogelijk is.

De sponsor krijgt elk jaar een verslag over de situatie van het tehuis. Ook is het mogelijk om het tehuis te bezoeken. Wilt u sponsor worden? Meld u aan en u krijgt de informatie over het tehuis toegestuurd.