Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Nalaten aan Zending over Grenzen

3 Meisjes Tegen Oude Deur - gen. bannerNiet alleen nu, maar ook als u komt te overlijden, kunt u kansarme gezinnen, kinderen en ouderen op weg helpen uit hun armoede. Dit kan door Zending over Grenzen op te nemen in uw testament.

Met uw nalatenschap kunnen jongeren bijvoorbeeld een (vak)opleiding volgen en worden gezinnen geholpen met het aanleggen van een groentetuin. 

Elke euro die u nalaat investeren wij in een mooie toekomst voor mensen in Oost-Europa. Zending over Grenzen is vrijgesteld van erfbelasting. Dit betekent dat uw nalatenschap volledig ten goede komt aan het werk van Zending over Grenzen.

Waar moet u aan denken?

  1. Regel het op tijd
  2. Welke vorm past bij u?
  3. Het opmaken van een testament (bij de notaris)

NalatenIn onze brochure 'Nalaten aan Zending over Grenzen' gaan we uitgebreid in op deze drie punten. U kunt de brochure kostenloos bij ons aanvragen.

  

Persoonlijk gesprek met onze nalatenschapscoach

Directeur ZoGPeter van der Bijl maakt graag tijd voor u vrij om tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij u thuis alles rustig met u door te nemen.

Een afspraak is snel gemaakt via telefoon 036 - 536 36 15 of via een email naar nalaten@zendingovergrenzen.nl.