Een investering in de toekomst

U kunt Zending over Grenzen opnemen in uw testament

Nalaten

Niet alleen nu, maar ook als u komt te overlijden, kunt u kansarme gezinnen, kinderen en ouderen op weg helpen uit hun armoede. Dit kan door Zending over Grenzen op te nemen in uw testament.

Met uw nalatenschap kunnen jongeren bijvoorbeeld een (vak)opleiding volgen en worden gezinnen geholpen met het aanleggen van een groentetuin. 

Elke euro die u nalaat investeren wij in een mooie toekomst voor mensen in Oost-Europa. Zending over Grenzen is vrijgesteld van erfbelasting. Dit betekent dat uw nalatenschap volledig ten goede komt aan het werk van Zending over Grenzen.

Waar moet u aan denken?

  • Regel het op tijd
  • Welke vorm past bij u?
  • Het opmaken van een testament (bij de notaris)
  • Het vastleggen van belangrijke gegevens en wensen (memorandum)

In onze brochure 'Nalaten aan Zending over Grenzen' gaan we uitgebreid in op deze drie punten. U kunt de brochure kosteloos bij ons aanvragen of zelf downloaden (436 Kb). 

Ook een memorandum voor het vastleggen van al uw belangrijke gegevens en wensen kunt u kosteloos aanvragen of zelf downloaden (2,3 Mb).

Persoonlijk gesprek

Directeur Peter van der Bijl maakt graag tijd voor u vrij om tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij u thuis alles rustig met u door te nemen.

Een afspraak is snel gemaakt via telefoon 036 - 536 36 15 of via een e-mail naar nalaten@zendingovergrenzen.nl.

Download onze brochure over nalaten (436 Kb)

Lees onze verhalen

Het laatste nieuws

Help mee met het verspreiden van hoop en liefde