Bedrijven in actie

Hoe kunt u met uw bedrijf mensen in Oost-Europa helpen?

Zending over Grenzen is een hulporganisatie die kansarme mensen in Oost-Europa uit extreme armoede haalt en hun zelfredzaamheid stimuleert. Wij werken samen met donateurs, sponsors en bedrijven om levens te veranderen. Samen met uw bedrijf kunnen wij onze medemensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en groeimogelijkheden, zodat ze leren op eigen benen te staan.

Scroll naar beneden om te ontdekken hoe u betrokken kunt raken bij ons werk.

Bent u al op de hoogte van ons Business Event? Klik hier voor meer informatie. U bent van harte welkom!

Kies met uw bedrijf voor een
Project op Maat

In een Project op Maat begeleidt en ondersteunt u als bedrijf mensen in armoede op weg naar een menswaardig bestaan. Bij een Project op Maat gaat het om heel praktische en persoonlijke hulp, bijvoorbeeld:

  • gereedschap om een klusbedrijf te starten
  • een groentekas voor het verbouwen van gewassen
  • een landbouwproject waarvan het hele dorp profiteert
  • een studiebeurs voor een vervolgopleiding

Als u een Project op Maat wilt financieren, bespreken we graag met u hoe u het project het beste kunt realiseren en welke optie het beste bij u past. Op die manier wordt het ook voor u een Project op Maat!

Project op Maat

Of:

Steun met een gift

Wilt u ons werk eenmalig of structureel ondersteunen met uw bedrijf? Wij zorgen ervoor dat het terechtkomt op de plek met de hoogste urgentie.
Klik hier om te doneren

Sponsor een specifiek project

Kiest u voor een Project op Maat, dan kiest u voor een concreet ontwikkelingsproject met meetbare resultaten, gericht op het verbeteren van levensomstandigheden. 
Kijk hier voor de mogelijkheden

Geef producten

Uw bedrijf kan ook praktische hulp bieden door producten te geven. Daarbij kunt u denken aan een overschot van uw producten in geval van:

  • Nieuwe collectie
  • Verandering van logo of huisstijl
  • Overtollige productie
  • Een overname

Of simpelweg omdat uw bedrijf graag wil delen met anderen. Twijfelt u of uw producten geschikt zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op met Hannie van Schaik voor meer informatie

Lees onze verhalen

Help mee met het verspreiden van hoop en liefde