Welkom bij ‘Grensgevallen’

Een naaste zijn voor mensen in nood, die wat verder weg leven? Is dat wel mogelijk? Raakt het ons nog als mensen lijden onder armoede, verdrukking of oorlog? Hier probeert het toneelstuk 'Grensgevallen' een antwoord op te geven.

BOEK NU

Het verhaal

In Grensgevallen maken we kennis met Levi Loos, een doorsnee, hardwerkende Nederlandse man die op zijn eigen manier begaan is met de wereld om zich heen. Hij ontmoet Greet Grens die mensen helpt om te gaan met hun grenzen. Samen beleven ze bijzondere avonturen, waarbij Levi zijn eigen grenzen onder ogen komt en ontdekt dat de wereld een andere vraag aan hem stelt dan hij dacht. Wat vraagt de wereld van hem? En van jou?

Boek nu gratis

Een spraakmakend, grappig en lichtvoetig toneelstuk voor alle leeftijden, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Reserveer Grensgevallen nu gratis voor in jouw kerk, geloofsgroep of christelijke bijeenkomst.

* Deze actie loopt tot 9 juni 2024. De uitvoering mag na 9 juni plaatsvinden.

Komende voorstellingen

21 apr 19.00 Meppel
26 mei 10.00 Britsum
1 sep 10.00 Mijdrecht
21 sep 16.00 Hazerswoude-Dorp
6 okt 10.00 Haulerwijk
1 dec 9.30 Berlikum
 

 

Meer informatie?

Heb je interesse in de uitvoering Grensgevallen? Wij staan je graag te woord. Neem telefonisch contact op met onze relatiemanager Renny van der Sleen op 036 - 536 3615 of per e-mail.

BOEK NU

 

 

We helpen

2501

gezinnen op weg naar zelfredzaamheid

Lees onze verhalen

Help mee met het verspreiden van hoop en liefde