Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Help mee met inzamelen schoolspullen!

Beste bezoeker van Terdege Zomerfair 2019,

Terdege ZomerfairZending over Grenzen houdt tijdens Terdege Zomerfair een inzamelingsactie voor kansarme kinderen in Oost-Europa. Door het uitdelen van schoolspullen bieden we hen samen een kans op een mooiere toekomst. Helpt u mee?

Wat kunt u doen?

Neem schoolspullen mee en lever deze in bij onze vrachtwagen, voordat u gaat genieten van de Zomerfair. Naast schoolspullen kunt u ook kleding, schoenen, beddengoed en hygiƫnemateriaal bij ons inleveren.

Wat is nodig?

Schriften, liniaal, potloden, pennen, gum, puntenslijper, kleurpotloden, stiften, tekenblok, notitieblok, multomap, kleurboek, etc.

20190522_183608

Waar vindt u ons?

Onze vrachtwagen vindt u na de entree van de Zomerfair direct naast Kasteel De Schaffelaar (standnummer E2). Wij zijn ook met een stand aanwezig verderop op het landgoed (standnummer B28).

 

Geen schoolspullen meegebracht?

Geen nood! In onze stand koopt u leuke artikelen waarmee u tevens ons werk ondersteunt.

Wij zien u graag bij onze stand!


Komt u niet naar de Zomerfair, maar wilt u wel goederen doneren? Hier vindt u ons dichtstbijzijnde inzameladres bij u in de buurt.

Lees meer over wie wij zijn.