Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Schenk een verjaardagsgift

Bent u binnenkort jarig en weet u niet wat voor cadeau u aan uw vrienden en familie kunt vragen? Of heeft u binnenkort een verjaardag van iemand zonder verlanglijstje? Dan is een gift aan het goede doel wellicht een goede optie!

Verjaardag

Wat is een verjaardagsgift?

In plaats van zelf een cadeautje te ontvangen of te overhandigen aan uw vriend of familielid, kunt u met datzelfde geld ook iemand in Oost-Europa die dat hard nodig heeft verblijden. Want wat is er mooier dan iemand die het minder goed heeft te verrassen met hulp en aandacht. Dat is wat Zending over Grenzen mede namens u doet in zes Oost-Europese landen. En zo maakt u van een verjaardag een waar feest!

Waar komt uw verjaardagsgift terecht?

Uw gift zetten wij in waar het op dat moment het meest nodig is. In de winter bijvoorbeeld voor voedselpakketten of onze winteractie. In het voorjaar voor zaden en tuingereedschap. In de zomer voor zomerkampen en schoolmateriaal. En in de herfst voor vakopleidingen en studiebeurzen. Het hele jaar door bestrijden we de schrijnende armoede met goederen zoals kleding en eten. Maar ook met begeleiding, geloofstoerusting en hulp voor de lange termijn, zodat mensen op eigen benen kunnen staan en weer toekomst hebben.

Uw verjaardagsgift kunt u overmaken op rekeningnummer 
NL34 INGB 0000 0060 04 onder vermelding van 'verjaardagsgift'.