Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Meer informatie over nalaten

Zaaigoed

Wilt u meer informatie over het regelen van een nalatenschap?

De onderstaande websites geven actuele informatie over het regelen van uw nalatenschap:

Vind een notaris

Een testament wordt altijd opgemaakt door een onafhankelijke notaris. Zending over Grenzen kan u in contact brengen met een notaris die desgewenst bij u thuis met u spreekt over uw testament.

Na een huisbezoek van de notaris is slechts één gang naar het notariskantoor nodig: de officiële ondertekening.

 

Persoonlijk Memorandum en wensen voor mijn uitvaart

MemorandumVaak nemen we de tijd niet voor later om dingen op te schrijven die voor u belangrijk zijn en die uw dierbaren moeten weten. Praktische zaken zoals adressen van familie en vrienden, de bewaarplaats van belangrijke documenten, financiële gegevens over uw bank en verzekering, maar ook uw laatste wensen voor als u komt te overlijden.

In dit persoonlijk boekje, waarin de meest uiteenlopende onderwerpen aan de orde komen, kunt u dit opschrijven zodat uw dierbaren weten wat er bij u leeft en wat uw wensen zijn. U bepaalt zelf welke informatie u wilt vastleggen.

U kunt dit boekje gratis aanvragen bij Ina Ekkelenkamp (tel. 036-536 36 15 of email naar nalaten@zendingovergrenzen.nl).

 

Persoonlijk gesprek met onze nalatenschapscoach

Directeur ZoG

Mocht al deze informatie u duizelen, of ziet u op tegen het regelen van uw nalatenschap: 

Peter van der Bijl maakt graag tijd voor u vrij om tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij u thuis alles rustig met u door te nemen.

Een afspraak is snel gemaakt via telefoon 036 - 536 36 15 of via een email naar nalaten@zendingovergrenzen.nl.