Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Voedselpakkettenactie

Voedsel betekent overleven…

 Voorpagina - Flyer OCL Camp 2018_HR-page -001

Armoede en kou maken dat mensen in Oost-Europa zich 's winters wanhopig afvragen hoe zij kunnen overleven.

Duizenden gezinnen en ouderen zijn afhankelijk van hulp. Help ze deze winter te doorstaan;

geef een voedselpakket!


Oost -Europa Armoede Kou Hulp Voedselpakkettenactie 3

Lokaal samengesteld

Bij de steunpunten (distributiecentra) van Zending over Grenzen in de zes projectlanden worden de pakketten door lokale medewerkers en vrijwilligers samengesteld.

Medewerkers en gezinscoaches op pad

Lokale gezinscoaches en medewerkers brengen de voedselpakketten bij de gezinnen, ouderen en de tehuizen. "Het uitdelen van voedselpakketten stelt ons in de gelegenheid om Gods Liefde te laten zien, niet alleen met woorden maar ook door onze daden." - gezinscoach Pavlo Melnyk, Oekraïne

 

Met Kader - UA2015-01 Vader En Moeder Genz Met Gezinscoach

Met Kader - RO2015 Fam Banu Met Pakketten

 

 

Groot verschil

"'s Zomers plukken we paddenstoelen, bessen en vruchten, dan is er altijd wel iets te eten. Maar de winter is een moeilijke periode voor ons gezin. De producten uit de pakketten zijn meer dan welkom. U kunt zich niet voorstellen hoe waardevol het voedsel voor ons is!" - vader Banu, Roemenië

Inhoud voedselpakket

Een voedselpakket bevat basisvoedsel zoals meel, zout, suiker, rijst, macaroni, thee, havermout, gist, olie en conserven. Speciaal voor de feestdagen zitten er bijvoorbeeld ook biscuits en chocolade in het pakket. De producten worden voornamelijk in de Oost-Europese landen zelf aangeschaft. Voor de ontvangers is dit prettig omdat ze bekend zijn met de producten en de beschrijving kunnen lezen. Tegelijk is het een stimulans voor de lokale economie.

Uitgepakt Voedselpakket 

OCL2015-extra .jpg 

Meer dan alleen voedsel

Voor ieder die het op prijs stelt is een Bijbel of christelijk boek beschikbaar. De kosten hiervoor zijn reeds verwerkt in de prijs van het pakket.

Insert OCL Call -to -action

 

Knop 1 Pakket

Knop 2 Pakketten

Knop 3 Pakketten

 

Met Kader - MD2015 Fam Stefanco Met Pakket

 

Namens duizenden arme gezinnen, ouderen en kinderen in Oost-Europa: Bedankt!

 

 

 

 

*Ook na Kerst gaan we door met het uitdelen van voedsel!