Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Transport van hulpgoederen

Hulp Organisatie Stichting Zending Over Grenzen Oost -europa Armoede Hulpgoederen Inzamelen Doneren Kleding Tweedehands

Kleding, schoenen, hygiënemateriaal, schoolmateriaal en etenswaren: in Oost-Europa hebben duizenden kansarme mensen doorlopend behoefte aan deze producten. Samen met tientallen vrijwilligers en bedrijven zamelt Zending over Grenzen hulpgoederen in voor de allerarmste- en zwakste mensen in de landen waar wij werkzaam zijn. Dit gebeurt via particuliere inzameladressen, samenwerkingen met bedrijven of na afloop van diverse beurzen.

Hulp Organisatie Stichting Zending Over Grenzen Oost -europa Armoede Hulpgoederen Inzamelen Doneren Kleding Tweedehands GeefDe ingezamelde goederen zijn van onschatbare waarde voor de duizenden Oost-Europeanen die in schrijnende armoede leveren. "Ik wil voor mijn kinderen zorgen, maar dat lukt me niet", vertelt vader Milazim in Albanië. "Alleen jullie giften geven mij  hoop." Met zorg sorteren vrijwilligers en medewerkers van Zending over Grenzen de producten in het magazijn in Almere, om ze vervolgens gereed te maken voor transport naar Oost-Europa. "De impact van hulpgoederen is enorm", vertelt gezinscoach Emil Metodiev in Bulgarije. "Niet alleen de leefomstandigheden, maar ook de emotionele gesteldheid en gezondheid van gezinnen, verbeteren. Ze voelen zich geliefd en gekoesterd door mensen die ze niet kennen."

In 2017 ontving Zending over Grenzen 275.707 kilogram kleding en goederen voor Oost-Europa. Om hun bestemming te bereiken, zijn donaties voor transportkosten onmisbaar. Het zenden van een vrachtwagen vol spullen kost al snel € 5.000,-. De laadruimte bestrijkt gemiddeld 32 pallets - het versturen van een pallet kost dus ongeveer € 150,-. 

Insert OCL Geef Nu!Helpt u ons mee om de levensbelangrijke goederen
op de juiste plaats te krijgen?  Geef nu voor transport!