Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Straathulp

Soep Uitdelen Bij Station Uit Busje - gen. banner

Warme soep, brood en een luisterend oor. Duizenden Oost-Europeanen leven op straat en zien er elke dag naar uit. Zoals Gancho Sokolov (53) uit Bulgarije.

De straat is al 20 jaar zijn thuis. In de communistische tijd werd hij vanwege zijn politieke voorkeur gevangengezet. Daarna is het hem niet meer gelukt de sociale ladder op te klimmen.

Hoop

De warme maaltijden die Zending over Grenzen samen met vrijwilligers van de lokale kerken verspreidt, zijn het hoogtepunt van zijn dag. "De vrijwilligers zijn hartelijk en vriendelijk en behandelen ons als gelijken. Ik heb weer hoop gekregen op een toekomst."

Bediening

Zending over Grenzen ondersteunt de lokale kerken in hun bediening onder de daklozen. In woord en daad dragen vrijwilligers Gods liefde uit.

In 2017 werden 45.632 maaltijden verspreid onder daklozen in Bulgarije, Moldavië en Roemenië.

Help mee!

Insert OCL Geef Nu!

De dagelijkse warme maaltijd is een verademing voor gezinnen, ouderen en kinderen die  leven  op straat. Voor  € 14,- heeft één persoon een week lang elke dag een warme maaltijd.