Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Bijbelcursus

Jongen Nicolai Tarus Bijbelcursus 2 - gen. banner

Bijbellezen en er (schriftelijk) over praten met een vrijwilliger van de lokale kerk of medewerker van Zending over Grenzen. Veel kinderen in Oost-Europa die opgroeien in een tehuis of arm gezin, leren God zo kennen.

Bijbelles

Nicolai Tarus uit Moldavië is één van de vele kinderen die een schriftelijke bijbelcursus volgt via Zending over Grenzen. De vader van Nicolai is alcoholist en zijn moeder heeft het gezin verlaten. Tijdens de bijbellessen die de coördinator van Zending over Grenzen in het tehuis geeft waar Nicolai woont, is hij een en al oor.

Vriend

De vragen over het bijbelverhaal maakt hij met plezier. En vaak schrijft hij op waarmee hij zit. De vrijwilliger die zijn opdrachten nakijkt, beantwoordt vragen die hij heeft en bidt voor hem. "De opdrachten helpen mij om God, mijn juffen en meesters, en familie te gehoorzamen. Ik heb God leren kennen als een vriend die altijd bij mij is en mij helpt!"

Kerk

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen een bijbelcursus volgen. Volwassenen die God (beter) willen leren kennen, kunnen in de lokale kerk meedoen aan bijbelstudies.

In 2017 werden 48.299 Bijbels en christelijke boeken weggegeven en volgden 12.329 mensen een schriftelijke Bijbelcursus.

Insert OCL Geef Nu!

Helpt u mee? Geef nu voor de bijbelcursus, elk bedrag is welkom.