Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Sponsor een kind

Jongetje Met Groene Muts Tegen Schuurdeur 2 - gen. banner

Voedsel, iemand die naar je omziet én hoop geeft voor de toekomst. Dat is wat sponsoring betekent voor kansarme kinderen. Er is iemand die om hen geeft en op weg helpt naar een toekomst zonder armoede.

Begeleiding

Het gezin of tehuis waarin een gesponsord kind woont, krijgt materiële hulp (o.a. voedsel, kleding en schoolmateriaal). Het kind wordt begeleid door een lokale coördinator van Zending over Grenzen, die helpt zijn of haar weg te vinden in het leven. Ook vertelt de coördinator over de liefde van God.

Betrokken

Een sponsor betekent veel voor kansarme kinderen. Zo ervaren zij dat zij niet alleen zijn. Een sponsor kan op verschillende manieren betrokken zijn. In financieel opzicht, maar ook door een brief of pakket te sturen of het kind te bezoeken.

Onderwijs = toekomst

Scholing is belangrijk voor de toekomst. Daarom kunnen kansarme kinderen via Zending over Grenzen een vakopleiding volgen. Daarnaast kan de sponsor bijvoorbeeld een (universitaire) vervolgstudie bekostigen.

Word sponsor

Voor € 23,- per maand helpt u een kind in Oost-Europa op weg naar een toekomst zonder armoede. De lokale coördinator zorgt dat de maandelijkse sponsorbijdrage wordt besteed aan datgene wat het kind nodig heeft.

De sponsor krijgt elk jaar een verslag over de situatie van het sponsorkind. Wilt u sponsor worden? Meld u aan en u krijgt de informatie over uw sponsorkind toegestuurd.

In 2017 werden in totaal 9.260 kansarme kinderen gesponsord door Mission Without Borders International.

Klik hier om u aan te melden als sponsor

Om privacy redenen vertonen wij geen foto's van de te sponsoren kinderen online.