Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Ontmoetingsdag 2019

20180412_105846

Op 30 maart 2019 is onze jaarlijkse ontmoetingsdag voor sponsors, donateurs en andere geïnteresseerden in het werk van Zending over Grenzen. De ontmoetingsdag wordt dit jaar voor het eerst op zaterdag gehouden. Het thema van de dag is zelfredzaamheid.

 

Programma

Tijdens de ontmoetingsdag wordt u op een gezellige en interactieve manier op de hoogte gebracht van onze activiteiten en projecten in Oost-Europa.

Sprekers

Verschillende sprekers zorgen voor verdieping, waaronder twee sprekers uit Oost-Europa. Pastor Dumitru Jacobini heeft een bijzonder verhaal over hoe hij door God werd geroepen om voorganger te worden. Hij heeft in het verleden zelf hulp gekregen van Zending over Grenzen en zet zich nu in om de hulp door te geven aan anderen die in nood zijn. Pastor Jacobini wordt vergezeld door Boris Garconita. Hij komt spreken over zijn werk als coördinator binnen het kindsponsorprogramma van Zending over Grenzen in Moldavië.

Naast de sprekers uit Moldavië zijn er ook een aantal Nederlandse sprekers, namelijk: André Helder, Andries Knevel en Gert Zomer. Hier leest u meer over onze sprekers.

Workshops

Tijdens de dag zijn er drie interactieve workshops om aan deel te nemen: 'een dag uit het leven van een kindercoach', 'geven is...' en 'muziek om te delen'.

Veiling

Verder wordt er een veiling gehouden voor het werk in Oost-Europa. Wie de veilingmeester is, houden we nog even geheim, maar het is een persoon die Oost-Europa een warm hart toedraagt.

Lunch en muziek

De lunch tijdens de ontmoetingsdag heeft een Oost-Europees tintje. Tenslotte wordt de muzikale invulling van de dag verzorgd door Charis Music.

Charis1

Locatie en kosten

Locatie: Missiecentrum de Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ ALMERE

De toegang is gratis.

 

Aanmelden

We zien u ontzettend graag op 30 maart. Ook uw familie, vrienden, kennissen en buren zijn van harte welkom. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we u om u vooraf aan te melden. Dat kan via het aanmeldformulier of telefonisch via 036 - 536 36 15.

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/featurelisting.cshtml)