Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Ontmoetingsdag 2018

wegwijzer

Op donderdag 12 april 2018 is onze jaarlijkse ontmoetingsdag voor sponsors, donateurs en andere geïnteresseerden in het werk van Zending over Grenzen. Op een gezellige, interactieve manier wordt u op de hoogte gebracht van onze activiteiten en projecten in Oost-Europa. Wat dit jaar nieuw is, is een onderscheid tussen een dag- en een avondprogramma.

Dagprogramma

Traian Opruta, gezinscoach van Zending over Grenzen in Roemenië, komt spreken over de nog altijd schrijnende situatie in Roemenië. 's Middags is er een aantal workshops om aan deel te nemen: 'Inzameling Hulpgoederen', 'Sponsoring van kind of gezin' of 'de Ethiek van het Geven'. We besluiten de middag met een bijdrage van de bekende zangeres Joke Buis. Samen met haar zullen we onder meer bekende Nederlandstalige liederen uit de Joh. De Heer bundel zingen.

Avondprogramma

Joke Buis Live 2 Foto Michaël Terlouw (Copy)

's Avonds is er een concert van zangeres Joke Buis. Tijdens het concert zal er nog kort aandacht zijn voor ons werk in Oost-Europa.

Locatie, tijden en kosten

Locatie (zowel dag- als avondprogramma): Kerkgebouw de Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ ALMERE
Tijd dagprogramma: 12 april van 11.00 - 16.30 (inloop vanaf 10.30)
Tijd avondprogramma: 12 april van 20.00 - 21.30 (inloop vanaf 19.30)
Prijs dagprogramma: € 10,- p.p. incl. koffie/thee en lunch
Prijs avondprogramma: € 10,- p.p.
Het is mogelijk om zowel aan beide dagdelen als aan een enkel dagdeel van de ontmoetingsdag deel te nemen.

Aanmelden

We zien u ontzettend graag op 12 april. Omdat de plaatsen (zowel overdag als 's avonds) beperkt zijn, vragen we u om u vooraf aan te melden. Dat kan via het aanmeldformulier of telefonisch via 036 - 536 36 15.