Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Honderden Albanese kinderen naar school met nieuwe rugtas

14-9-2018

Afgelopen weken zijn er in Albanië 587 kansarme kinderen (waarvan sommigen voor het eerst) onbezorgd aan hun schooljaar begonnen. Via Zending over Grenzen kregen zij een gloednieuwe rugtas met genoeg schoolmateriaal voor het hele jaar.

Back -to -school -action -2018 (Copy)

Voor Albanese gezinnen die in armoede leven is het een grote uitdaging om hun kinderen te geven wat ze voor school nodig hebben. Voor velen van hen is het namelijk al onhaalbaar om elke dag een warme maaltijd op tafel te zetten.

Steun in de rug

De Rugtassenactie van Zending over Grenzen is een jaarlijks terugkerende actie in de zes Oost-Europese landen waar we werken, die van grote betekenis is om te voorkomen dat kinderen vroegtijdig met school stoppen. Het is een belangrijke steun in de rug om hen een betere toekomst tegemoet te laten gaan dan hun ouders.

Help mee!

Ook de rest van het jaar blijft Zending over Grenzen alert op kinderen die schoolmateriaal nodig hebben. Uw bijdrage aan deze actie blijft dan ook zeer welkom.

 

 

Meer nieuws lezen?