Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Oktober in het teken van kinderactiviteiten

31-10-2018

Een bezoekje aan een berenpark, vrijwilligers kwamen langs bij een kindertehuis en twee dagen vol plezier als reünie van het zomerkamp: de maand oktober stond bij Zending over Grenzen in Oost-Europa in het teken van leuke activiteiten voor kinderen.

After School Children In Bulgaria Visit Bears Adventure Park (Copy)

De excursie naar het berenpark in Bulgarije, waar beren die vroeger getraind werden om op te treden een beter leven krijgen, maakte grote indruk op de deelnemers. Ieder van de kinderen komt uit een gezin dat in armoede leeft en velen waren nooit eerder buiten hun eigen dorp geweest. "Ik ben zo blij dat ik mee mocht, duizendmaal dank!" zegt Maria Stefanova die haar enthousiasme nauwelijks kan onderdrukken.

Bezoek aan kindertehuis

Ook andere kinderen in Bulgarije hadden een bijzondere dag, toen zij in het kindertehuis waar zij wonen bezocht werden door medewerkers en vrijwilligers van Zending over Grenzen. Door deze jaarlijkse traditie voelen de kinderen zich geliefd en gewaardeerd. Daarnaast weten ze dat er altijd mooie spullen worden meegebracht: schoolmateriaal dat zij anders niet zouden krijgen. De meeste kinderen waren in de zomer op zomerkamp geweest en dit was een mooi moment om daarop terug te blikken met foto's en filmpjes.

Summer Camp Follow Up Events At Brankovac Church , Mostar , And Tuzla Church (Copy)Kinderen met hun kunstwerkjes waarop staat 'God kijkt naar je hart'.

Zomerkampreünie

Ook in Bosnië-Herzegovina werd teruggeblikt op het zomerkamp. Honderdtwintig kinderen namen deel aan twee dagen vol leuke activiteiten, georganiseerd door Zending over Grenzen. Door middel van spelletjes, quizjes en het zingen van liedjes konden de kinderen en de medewerkers van Zending over Grenzen elkaar weer ontmoeten, maar ook praten over God en het evangelie.