Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Donatie van NVT Onderhoudsgroep geeft steuntje in de rug

12-3-2018

ALMERE - Op 7 maart 2018 heeft onderhoudsbedrijf NVT een grote donatie gedaan aan Zending over Grenzen. De donatie bestaat uit nieuwe bedrijfsjassen en bodywarmers, die goed gebruikt kunnen worden door de allerarmste en -zwakste mensen in Oost-Europa.

DSCN2512

CEO Ipe van der Deen en commercieel manager Ron Hendriksen overhandigden de partij kleding namens NVT aan Zending Over Grenzen-directeur Peter van der Bijl. De donatie zal erg goed van pas komen, volgens Van der Bijl. "Met name omdat de kwaliteit van de bodywarmers en winterjassen uitstekend is", vertelt hij. "Dat kunnen de mensen in het koude Oost-Europa goed gebruiken. Het is bijzonder fijn dat we zo als bedrijven gezamenlijk de kwetsbare mensen daar een steuntje in de rug kunnen geven."

NVT Onderhoudsgroep is een landelijk opererende aannemer van projecten op het gebied van vastgoedonderhoud, betonrenovatie, energetisch renoveren, kunststof vloeren, marine en engineering.

 

 

Meer nieuws lezen?