Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Een gezegende vakantie voor kansarme ouderen

8-6-2018

Het seizoen van zomerkampen staat weer voor de deur, een mooie tijd waarin kansarme kinderen via Zending over Grenzen de kans krijgen om weer even kind te zijn en te ontsnappen aan hun schrijnende levens. Dit jaar organiseerden wij echter voor de tweede keer ook een zomerkamp voor ouderen. Zestig mensen uit Berat en Durrës, Albanië, gingen vijf dagen met ons op vakantie.

Zending Over Grenzen Hulp Organisatie Oost -europa Zomerkamp Ouderen Albanië Vakantie Kansarm Doneer Geef Doen

Zonnebaden, zwemmen, voedzame maaltijden en wandelingen langs de kust maakten de vakantie een idyllische tijd waarin iedereen kon ontspannen, genieten van nieuw ontstane vriendschappen en een break van dagelijkse moeilijkheden. Amanda, een jonge vrouw, kwam mee op kamp om haar bejaarde moeder te begeleiden. Haar moeder zit in een rolstoel en ging voor het eerst sinds haar kindertijd weer op vakantie. "Het was geweldig", zegt Amanda. "We hebben overal van genoten, ook van de Bijbelstudies en overdenkingen. Het was een gezegende vakantie, bedankt!"

Het kamp begon elke dag met een ochtendgebed, gevolgd door een moment van aanbidding. Het delen van levensverhalen, Bijbelteksten lezen en discussiëren over christelijke films had een grote impact op de deelnemers. Tien van hen hebben op de laatste dag van het kamp besloten om Jezus te gaan volgen.

Komende weken gaan ook duizenden kinderen met Zending over Grenzen op zomerkamp. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het meest actuele nieuws.

 

 

Meer nieuws lezen?