Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Bijzondere donatie van 100%NL

26-6-2018

ALMERE - Vijf dozen gloednieuwe t-shirts, zeker tien dozen mokken, drie tot vier dozen pennen en een tas vol keycords kregen we eerder deze maand gedoneerd van Radio 100%NL. Deze waardevolle producten zullen de komende maanden hoogstwaarschijnlijk uitgedeeld worden aan kinderen die met Zending over Grenzen op zomerkamp gaan.

Stichting Hulp Organisatie Zending Over Grenzen Oost -europa Armoede Gezin Kind Oudere Geven Doen Doneren Honger Kou Zomerkamp Donatie Producten Goederen Gik Inzamelen Radiostation Bedrijf (Copy)

100%NL kreeg onlangs een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, waardoor veel producten onbruikbaar werden. Het radiostation wilde de spullen niet zomaar weggooien, maar er andere mensen blij mee maken. Een zoekrondje op het internet bracht hen bij Zending over Grenzen en ze kregen het gevoel dat de donatie via ons goed besteed zou worden.

Zending over Grenzen is dankbaar voor deze donatie en weet dat kansarme kinderen die een onvergetelijke zomervakantie tegemoet gaan er ontzettend blij mee zullen zijn. Wilt u (als particulier of als bedrijf) ook goederen doneren voor de allerzwakste en -armste mensen in Oost-Europa? Bel ons gerust op 036 - 536 36 15 om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Meer nieuws lezen?