Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Succesvolle inzamelingsactie na Huishoudbeurs

26-2-2018

ALMERE - Gisteren hebben 22 vrijwilligers meegewerkt aan het inzamelen van zeven kubieke meter aan producten na afloop van de Huishoudbeurs in de RAI, Amsterdam. Deze producten worden vandaag op ons kantoor in Almere gesorteerd en vervolgens verzonden naar onze veldlanden in Oost-Europa.

8ec 04a 15-52f 8-4f 0c -843e -91062f 5d 641a

De ingezamelde goederen bestaan vooral uit luiers, babyvoeding, knuffels en kinderbestek, die door een grote drogistenketen met een stand op de Negenmaandenbeurs (zusterbeurs van de Huishoudbeurs, red.) zijn gedoneerd.

Tegen het einde van de Huishoudbeurs hebben onze vrijwilligers onder standhouders geflyerd om producten die achterblijven te mogen inzamelen. Na het sluiten van de beurs mocht het team de beursvloer op om de goederen in te zamelen. Hier kregen zij twee uur de tijd voor.

Tijdens deze actie werkte Zending over Grenzen samen met de Voedselbank Amsterdam. Producten die wij niet kunnen of mogen verschepen naar Oost-Europa, worden door hen alsnog gebruikt. De jaarlijkse inzamelingsactie na afloop van de Huishoudbeurs is al tientallen jaren een terugkerend evenement voor Zending over Grenzen.

Meer nieuws lezen?