Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Ontmoetingsdag 2018 - meld u nu aan!

27-2-2018

ALMERE - Onze jaarlijkse ontmoetingsdag komt er weer aan en vindt plaats op 12 april. Een ieder die geïnteresseerd is in het werk van Zending over Grenzen nodigen wij van harte uit om op een gezellige, interactieve manier op de hoogte te worden gebracht van onze activiteiten en projecten in Oost-Europa.

2C. Ontmoetingsdag Traian
Traian Opruta

De ontmoetingsdag bestaat uit zowel een dag- als een avondprogramma. Overdag is onze Roemeense collega Traian Opruta aanwezig om te vertellen over zijn werk als gezinscoach en de nog steeds schrijnende situatie in zijn thuisland. Hij wordt vergezeld door de Roemeense Ana Pater, een vrouw wiens leven is veranderd door de hulp van Zending over Grenzen. Hierover zal zij vanuit de eerste hand vertellen. Daarnaast kunt u deelnemen aan een aantal afwisselende workshops. 's Avonds is er een concert van zangeres Joke Buis, met ook kort aandacht voor ons werk in Oost-Europa.

Joke Buis Live 2 Foto Michaël Terlouw (Copy)
Joke Buis

Tijd en plaats

Dit alles vindt plaats op donderdag 12 april. Het dagprogramma is van 11.00 tot 16.30 uur en deelname kost € 10,- p.p. inclusief koffie/thee en lunch. Het avondprogramma is van 20.00 tot 21.30 en kost tevens € 10,- p.p. De locatie voor beide onderdelen is Kerkgebouw de Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ ALMERE.

Meld u nu aan!

Omdat de plaatsen (zowel overdag als 's avonds) beperkt zijn, vragen we u om u vooraf aan te melden. Dat kan via het aanmeldformulier of telefonisch via 036 - 536 36 15. Heel graag tot 12 april. Meer informatie over de ontmoetingsdag: zendingovergrenzen.nl/ontmoetingsdag.

 

 

Meer nieuws lezen?