Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

VACATURES: Sorteerhulp en magazijn medewerker (vrijwilligers)

27-9-2018

ALMERE - Om het sorteren van gedoneerde kleding en goederen voor de allerarmste mensen in Oost-Europa te bevorderen, zijn we in ons magazijn in Almere op zoek naar sorteerhulpen en een magazijn medewerker.

Naaiwerk 003

Sorteerhulp

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om gedoneerde kleding en goederen te sorteren en dit op een nette en secure manier doen. Met deze werkzaamheden draag je bij aan het welzijn van kansarme mensen in Oost-Europa, waar je je samen met andere vrijwilligers en medewerkers van harte voor inzet.
Lees hier de volledige vacature.

Magazijn medewerker

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om andere vrijwilligers, die in ons magazijn gedoneerde kleding en goederen sorteren, te begeleiden. Het is jouw taak om het overzicht te bewaren en te zorgen dat alle werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Daarnaast ben je inzetbaar voor overige zaken, bijvoorbeeld het verrichten van klusjes zoals tuinwerkzaamheden, schilderwerk, kleine reparatiewerkzaamheden en de omgeving van het gebouw onderhouden.
Lees hier de volledige vacature.

 

 

Meer nieuws lezen?