Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Succesvolle zomerkampreünie met zeventig kinderen

23-4-2018

ALMERE/BOSNIË-HERZEGOVINA - Een heel jaar uitkijken naar het volgende zomerkamp voelt voor veel enthousiaste kinderen in Oost-Europa veel te lang. In Bosnië-Herzegovina hoefden gelukkig niet iedereen zo lang te wachten; onlangs kwamen zeventig kinderen en tieners samen tijdens een zomerkampreünie.

DSC_0493 (Copy)

Deze samenkomst was een vervolg op het zomerkamp in 2017 en was georganiseerd door tien vrijwilligers. Naar aanleiding van het Bijbelboek Daniël, hoofdstuk 3 over Sadrach, Mesach en Abednego werd er gesproken over populariteit, groepsdruk, imago en andere onderwerpen die jongeren zouden kunnen afleiden van integriteit. Ook werden er samen liedjes gezongen, spelletjes gespeeld en gegeten.

DSC_0568 (Copy)

"Het was leuk om de kinderen en tieners die vorig jaar op zomerkamp waren weer te zien", vertelt Zending over Grenzen-coördinator Drazan Jarak. "Ik ben onder de indruk van hun nieuwsgierigheid en eenvoud en ik kijk er nu nog meer naar uit om ze komende zomer nog beter te leren kennen en met hen te werken." Ook de deelnemers hebben zichtbaar een goede tijd gehad. Er is nieuwe kennis opgedaan, vriendschappen nieuw leven ingeblazen en er wordt nu al uitgekeken naar een weerzien tijdens het zomerkamp in 2018.

DSC_0571 (Copy) 

 

Meer nieuws lezen?