Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Een bericht uit Moldavië: “Voedselpakketten helpen ons om Gods liefde te laten zien”

9-11-2017

In het warenhuis in Moldavië zijn verschillende medewerkers en vrijwilligers van Zending over Grenzen druk met het inpakken van voedselpakketten. Logistiek manager Ana Barba is er één van en ze deelt wat deze campagne voor haar zo speciaal maakt.

Voedselpakketenactie Zending Over Grenzen Voedselpakket Nood Hulp Doneren Geven Verhaal Oost -eurpa Moldavië

"Ik vond Kerst altijd een bijzondere periode. Nu ik volwassen ben realiseer ik me steeds meer dat het niet gaat om welke cadeaus we elkaar geven, maar om het cadeau dat God aan de mensheid gaf: Zijn Zoon Jezus Christus. Hij is degene waarover we mensen willen vertellen en we willen anderen een beetje van de Liefde laten zien die Hij over ons heeft uitgegoten."

Het belang van een voedselpakket

"Voedselpakketten zijn een mooi middel om dat doel te bereiken. De mooiste beloning die wij daarvoor krijgen, vind ik de vreugde van mensen die een voedselpakket ontvangen. Hun stralende gezichten laten ons zien dat onze inspanningen succes opleverden. Onze vreugde is nog groter als ze God bedanken dat Hij voor hen zorgt. Op zulke momenten zien we in dat een voedselpakket een betekenisvolle rol speelt in hun besluit om op God te vertrouwen: in dit leven en tot in de eeuwigheid."

30.000 pakketten

Op dit moment is de jaarlijkse voedselpakkettenactie van Zending over Grenzen in volle gang. Het doel is om ook dit jaar weer 30.000 voedselpakketten te verspreiden onder de allerarmste en -zwakste mensen in Oost-Europa. Helpt u mee?

Knop 1 Pakket

 

 

Meer nieuws lezen?