Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Ontvanger wordt gever

8-12-2017

ALMERE - De Voedselpakkettenactie is in volle gang en dat betekent dat vrijwilligers zich in Oost-Europa op volle kracht inzetten om 30.000 pakketten te vullen. Hoewel we voor elke helpende hand enorm dankbaar zijn, valt in Bosnië-Herzegovina één vrijwilliger in het bijzonder op.

12A. Vrijwilliger Voedselpakkettenactie Bosnië -herzegovina Hulp Armoede Honger Oost -europa Doneer Geef (Copy)

Nebojsa Gambelic staat in een koud magazijn met een grote glimlach pakketten te vullen. Zijn beweegreden om vrijwilligerswerk voor Zending over Grenzen te doen, is dat hij en zijn gezin zelf door de organisatie geholpen zijn. "Er zijn geen woorden die mijn dank en waardering voor jullie hulp kunnen beschrijven", aldus Gambelic. "Doordat mijn vrouw ziek is (zij heeft een auto-immuunziekte en epilepsie, red.) en we beiden niet kunnen werken, zijn we in schrijnende armoede terecht gekomen. Maar door de steun van Zending over Grenzen kreeg ik nieuwe motivatie om weer keihard te werken aan een betere toekomst; vooral voor mijn kinderen."

Uiten van dank

Voor Nebosja Gambelic was het helpen met de Voedselpakkettenactie een manier om zijn dank te uiten. Binnenkort zullen duizenden gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa de vruchten plukken van dit harde werk van vrijwilligers en de giften van betrokken donateurs, wanneer zij een voedselpakket ontvangen waardoor zij zich minstens een maand geen zorgen hoeven maken om eten. Wilt u er ook nog aan bijdragen dat de allerarmsten in Oost-Europa zich deze Kerst niet vergeten voelen? Doneer een voedselpakket!

 

 

Meer nieuws lezen?