Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Zending over Grenzen in Oost-Europa

Zending over Grenzen voelt zich geroepen om om te zien naar de onaanzienlijksten in zes Oost-Europese landen. We brengen voedsel naar de hongerigen, kleding voor de winter, we bezoeken zieken en gevangenen en vangen ontheemden (in Oekraïne) op. We zien ook dat de velden wit zijn om te oogsten en brengen het Evangelie, werken samen met lokale kerken en rusten hen die hongeren naar het Woord toe met Bijbels en christelijke lectuur. Wij voelen ons geïnspireerd door Gods Woord in Mat 25:40 en Joh 4:35.

 

Handen en voeten

Zo geven wij handen en voeten aan een ieder die met zending, letterlijk over de grenzen heen, wil omzien naar kinderen, gezinnen en ouderen in schrijnende armoede en bittere eenzaamheid.

Velen helpen wij om na enkele jaren als waardevol mens én economisch weer op eigen benen te staan, zodat zij niet langer afhankelijk zijn van onze hulp.

 DSC_1234

Wat kunt u doen?

Uiteraard kunt u ons werk in Oost-Europa ondersteunen met uw gift of met sponsoring van een kind of gezin. Of bid en werk met ons mee, als particulier of als ondernemer. Lees hier meer over wat u kunt doen.

Bezoek ook onze stand tijdens de Landelijke Zendingsdag op D.V. 21 september.