Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

In onze laatste brief...

03. RS5605_Going To School 01Deze maand stuurden wij u een brief over gezin Kladusak die ondanks hun armoedige levensomstandigheden, er alles aan doen om hun gehandicapte zoon Said naar school te kunnen laten gaan. In deze brief hebben wij niets gezegd over de impact van het coronavirus op ons werk. Het schrijven, opmaken en laten drukken van een brief kost enige tijd en op het moment van schrijven waren er in Nederland en Oost-Europa nog geen grote veranderingen door het coronavirus.

 

Op dit moment is dat anders. U bent waarschijnlijk aan huis gebonden en ook in Oost-Europa zijn maatregelen genomen die zorgen voor veel beperkingen in ons werk. Zo moeten in Albaniƫ maaltijden die normaal gesproken worden uitgedeeld in de gaarkeukens, nu bij mensen thuis worden bezorgd. Dit brengt veel extra kosten met zich mee en daarom is uw ondersteuning ook in deze tijd van groot belang. Helpt u ons mee?

 

Hier leest u meer over de impact van het coronavirus op ons werk.