Deze website maakt gebruik van cookies om ons (anoniem) te informeren over het gebruik van de website. En ook om het u te vergemakkelijken te kunnen posten op uw sociale netwerk site.

ZENDING OVER GRENZEN
"alleen samen"

Najaarsconcerten met diverse koren en Joke Buis

Zending over Grenzen organiseert in het najaar zes rijk gevarieerde concerten in het land met medewerking van Joke Buis en maar liefst zeven verschillende koren. De koren staan goed bekend in regio's waar de concerten plaatsvinden. Joke Buis treedt op tijdens alle zes concerten.

Met de kaartverkoop dekken we de kosten van de concerten. Vlak voor de pauze houden we een collecte voor het werk van Zending over Grenzen in Oost-Europa.

Joke Buis: op alle data

Foto Joke Buis - Fotocredit Michaël Terlouw - VerkleindZangeres Joke Buis is al langere tijd landelijk bekend als enthousiast vertolker van bekende oude kerkliederen, zoals bekende gezangen, liederen van Johannes de Heer en klassiekers uit de opwekkingsbundel. Vanaf medio 2019 is Joke een nieuw muzikaal project begonnen, onder de noemer 'Vertrouwd & Nieuw', waarmee ze nieuwe gezangen en luisterliedjes aan dit repertoire toevoegt. Bezoekers van de Zending over Grenzen concerten krijgen alvast een voorproefje van Joke's 'Vertrouwd & Nieuw' programma, waarin de wisselwerking tussen oud en nieuw en het thema 'Vertrouwen' centraal staan.

 

Gospelkoor Crossroads: zaterdag 5 oktober, Spijkenisse

Foto Crossroads Spijkenisse - VerkleindHet ruim dertig leden tellende koor zingt onder begeleiding van eigen muzikanten vooral gospelliederen, waarbij het uitdragen van de boodschap van God belangrijk is. Het repertoire is Nederlands en Engels met onder andere nummers van het Oslo Gospel Choir, Continental Singers, Christ Fellowship en Sela. Crossroads hanteert een mix van swingende liederen en ingetogen ballads, sommige voorzien van solo's. Jaarlijks werkt het koor mee aan The Sound of Christmas. Dirigent is Hans Buis.

 

Gospelkoor Rejoice: vrijdag 18 oktober, Bunschoten

64909300_1037402429798437_3420701594520387584_n - VerkleindRejoice telt zo'n dertig enthousiaste koorleden. Met hun gospel- en popmuziek laten zij de liefde en goedheid van God zien en horen en dragen zo hun steentje bij aan de verkondiging van het Evangelie. Koor en band staan onder leiding van dirigente Diane Ranselaar.

 

 

Interkerkelijk koor Desire: vrijdag 8 november, Hoofddorp

Foto Desire Hoofddorp - VerkleindDesire is goed bekend in de Haarlemmermeer. Het koor bestaat sinds 1994 en vindt een goede mix van Nederlands- en Engelstalige, rustige en vlotte gospelsongs belangrijk. In 2001 trad Desire op in Hongarije en heeft dus wat voetstappen liggen in Oost-Europa. Diane Ranselaar is dirigente en maakt ook deel uit van de band die het koor begeleidt.

 

Gospelkoor Onderweg: zaterdag 16 november, Almelo

Foto Onderweg Almelo - VerkleindHet enthousiaste vijftig leden tellende gospelkoor Onderweg bestaat ruim 45 jaar. Met een professionele band en onder leiding van dirigent André Bijleveld brengt Onderweg de boodschap van Gods oneindige liefde en trouw; van blackgospel tot eeuwenoude gezangen, Opwekking, moderne arrangementen en liederen van internationale tekstschrijvers en artiesten zoals Kirk Franklin en Hans Christian Jochimsen. Onderweg is ook bekend door het paasproject 'Het is Volbracht' en 'Ik ben' over de relatie tussen God en mens.

 

The Young Church Singers & Next Generation: vrijdag 22 november, Apeldoorn

Foto YCS Apeldoorn - VerkleindGospelvereniging The Young Church Singers bestaat uit twee koren en beiden treden deze avond op! Door zang, muziek en enthousiasme klinkt de positieve boodschap van geloof, hoop en liefde. Ze zingen met hart, ziel en overtuiging. Hun optreden straalt passie en professionaliteit uit.

The Young Church Singers  zijn tussen zestien en veertig jaar. Zij zingen moderne en swingende, Engelstalige gospels. Samen met eigen sterke solisten verzorgen zij een fantastisch optreden.

Next Generation is voor zangers en zangeressen vanaf veertig jaar. Zij zingen moderne Nederlands- en Engelstalige (black) gospels; een optreden dat mensen raakt.

Twee gospelkoren, één band en onder de bezielende leiding van dirigent André Bijleveld.

 

YMCA Gospel Choir: vrijdag 29 november, Scheveningen

Foto YMCA Scheveningen Kleur - VerkleindDit koor heeft met eigentijdse gospelmuziek een uniek en herkenbaar geluid. Op het repertoire staan nummers van onder andere Paul Baloche, Steven Curtis Chapman en Kirk Franklin en eigen nummers, geschreven door koorleden en de dirigent. YMCA Gospel Choir werkte mee aan de cd-opname en live tour van Kees Kraayenoord, aan een radio-opname met het Metropole orkest en twaalf concerten van Linda Wagenmakers. Het ruim zestig leden tellende koor komt uit de hele Haagse regio, beschikt over een eigen band en de muzikale en creatieve leiding is in handen van dirigent Rob Buis.

Bestelknop Concerten 

Ook een concert organiseren met Zending over Grenzen?

Neem contact op met Renny van der Sleen via 036 - 536 3615 of info@zendingovergrenzen.nl en vraag naar de mogelijkheden voor  samenwerking.